Wie ben ik

Mijn naam is Jojanneke Hennus.

Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Voorschoten. Ik ben de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest op een basisschool waar ik zowel groepsleerkracht van verschillende groepen, als Intern Begeleider ben geweest. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met leer- en gedragsproblemen en besloot dit verder uit te breiden met een opleiding tot Remedial Teacher.

Juist de kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat en die moeite hebben met het zich eigen maken van de lesstof, zijn voor mij de meest interessante leerlingen. Waarom lukt iets niet, waarom blijft iets ‘niet hangen’ en vooral ook wat kunnen we er samen aan doen om het wel te laten lukken, om het makkelijker te laten gaan? Ik ga uit van de talenten van elk kind en probeer via zijn/haar sterke kanten en interesses, de samen opgestelde doelen te bereiken.

Nu sta ik niet meer voor de klas maar werk ik individueel met leerlingen in mijn eigen praktijk in het centrum van Voorschoten. Ik geef hier remedial teaching aan kinderen met leerproblemen op het gebied van lezen, spelling en rekenen. Neem gerust telefonisch contact met mij op via 06-53830313 of stuur een mailtje via info@jojannekehennus.nl